Uniform

Onze leden dragen elke vergadering een uniform! Het dragen van een uniform maakt ons als groep herkenbaar en zorgt er ook voor dat onze leden verzekerd zijn!

Het uniform verschilt voor de -12jarigen en de +12jarigen.

De kwakjes, guppies en jippers dragen een T-shirt met een roodkapje en een rood sjaaltje.

De jimmers, simmers en +16 dragen ook een T-shirt met een roodkapje, een rood sjaaltje en een blauw hemd.


Bestellen
1. Dit jaar laten we op 10 en 17 September pasmomenten  doorgaan. Iedereen krijgt de kans om t-shirts, truien, hemden te passen en alle gadgets te bekijken.

2. Bovenaan kan u een beschrijving van het verplichte uniform vinden.

3. Deze link verwijst je door naar een google forms. Deze dient de bestelling te plaatsen. Je kruist alles aan wat je wil. Op het einde wordt er gevraagd of je van bepaalde items 2 exemplaren wil, deze moet je dan even opsommen met de juiste maat erbij (als dit van toepassing is). 

4. Als je bestelling klaar staat om te verzenden, tel je eerst zelf op wat je moet betalen. Dit vul je ook in in de google forms. Je kan nu direct het juiste bedrag storten naar het rekeningnummer van KSA: BE84 4088 0239 3159.

5. Wanneer je nu op verzenden klikt, is je bestelling geplaatst. Als we je betaling hebben ontvangen, leggen we je bestelling op het eerstvolgende ophaalmoment klaar. (zie deadlines).
 

Deadlines:

Deadline 1: 30 september

Deadline 2: 31 oktober