Einduitstap 24 juni

Beste ouders en leden,

Op zaterdag 24 juni gaan we weer met z’n allen op einduitstap! Dit jaar gaan we naar ‘De Nekker’ in Mechelen. Hier gaan we met zen allen ons rot amuseren in het recreatiedomein. De kwakjes, guppies en jippers mogen zelfs genieten van de geweldige binnenspeeltuin!!

De kwakjes, guppies en jippers spreken op zaterdag 24 juni om 8.50 af in station Mortsel-Oude-God. Vanaf hier nemen we verder de trein naar Mechelen Nekkerspoel, waarna het nog maar enkele minuten wandelen is!

De jim, sim en +16 spreekt op zaterdag 24 juni om 8.50u af aan het KSA lokaal met de fiets. Zij fietsen samen naar Mechelen en fietsen na deze dag vol pret ook samen terug naar het lokaal.

Wat mag je zeker niet vergeten:

❐  Uniform aandoen (Sjaaltje + T-shirt + hemd)

❐  KidsID of identiteitskaart

❐  Lunchpakket en een drinkbus

❐  Regenjas (bij slecht weer)

❐  Zonnecrème en hoofddeksel (bij goed weer)

❐  Bikini/badpak

❐  Handdoek

❐  Eventueel bandjes

Een vieruurtje wordt door de leiding voorzien.

Na een hele dag vol pret en plezier mogen de ouders van de kwakjes, guppies en jippers jullie terug oppikken om 16u45 aan het station van Mortsel-Oude-God. De +12 zal rond dat uur ongeveer ook terug aan het lokaal zijn met de fiets.

Als je mee wil op einduitstap mag je zeker niet vergeten om je in te schrijven vóór 18 juni.
De prijs voor deze leuke dag is 6 euro per persoon, dit schrijf je over op het rekeningnummer BE84 4088 0239 3159 met vermelding ‘NAAM DOCHTER + EINDUITSTAP’. Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar einduitstapksamolenveld@gmail.com. Als uw dochter niet kan of mag meezwemmen, vermeld dit dan ook in de mail. Vergeet zeker niet je naam en je tak te vermelden.

Wij kijken er alvast naar uit. Tot dan! De leidingsploeg