Einduitstap

Beste leden en ouders

Zaterdag 26 juni is het weer zo ver, KSA Molenveld gaat op einduitstap! Dit jaar gaan we niet ver weg en blijven we aan ons eigen lokaal. Dit wilt niet zeggen dat het geen superleuke einduitstap gaat worden, integendeel! We hebben lasershoots en de allercoolste springkastelen gehuurd. Niet de normale springkastelen, maar echte parcours en klimmuren. Zo is het een leuke einduitstap voor zowel de jongste als oudste leden. 

De kwakjes, guppies en jippers worden zaterdag 26 juni om 11u verwacht op de locatie waar jullie dit jaar altijd verzamelden. Om 14u kunnen de leden daar terug opgehaald worden door hun ouders. Dit betekent dat de kwakjes aan het lokaal verwacht worden, de guppies aan de petanque en de jippers aan de speeltuin.
De jim en sim worden zaterdag 26 juni om 14u verwacht op de locatie die hun leiding nog met uw dochter zal meedelen. Om 17u kunnen ze dan opgehaald worden of zelf naar huis gaan. 

Wat mag je zeker niet vergeten?:

- Uniform aandoen (Sjaaltje + T-shirt + hemd)

- Drinkbus

- Regenjas (bij slecht weer)

- Zonnecrème en hoofddeksel (bij goed weer)

Een tussendoortje wordt voorzien door de leiding. Ook de ouders kunne tijdens de einduitstap genietvan een een drankje in het oudercafé van onze +16. Verdere informatie kan u binnekort vinden via onze Facebook en via de site.

Als je mee wil op einduitstap mag je zeker niet vergeten om je in te schrijven vóór 19 juni.

De prijs voor deze leuke dag is 7 euro per persoon, dit schrijf je over op het rekeningnummer BE84 4088 0239 3159. Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar einduitstapksamolenveld@gmail.com. Vergeet zeker niet je naam en je tak te vermelden.

Wij kijken er alvast enorm naar uit om!
Enthousiaste groetjes
De leiding van KSA Molenveld

Griet, Silke, Hanne, Sofie, Femke, Evac, Beva, Floor, Saar, Marie, (Marg)Aux, (Margot) Ceuleers, Julie, Fleur, Enid, Astrid